dilluns, 2 de febrer de 2009

Esquerra - Barberà estrena portal al Facebook

Esquerra – Barberà del Vallès dóna un pas més en la seva comunicació amb l’entorn fomentant espais de discussió i de diàleg.

Després d’haver començat, ara fa tres anys, la campanya “esquerra t’escolta”, a esquerra seguim treballant per i amb les persones. Per això, hem obert noves vies de diàleg i discussió amb la societat a través d’una proposta pionera en el nostre municipi: hem obert un canal al Facebook.
Tots sabem que les Noves Tecnologies cada cop tenen més força i són usades per més gent (no només la joventut). En aquest aspecte, pensem que és important facilitar el debat polític a la gent a través de tots els mitjans que tinguem al nostre abast. Les noves tecnologies era un dels aspectes que teníem més descuidats.

Amb aquesta nova eina, pretenem que el poble de Barberà tingui un espai per debatre amb nosaltres qüestions del seu dia a dia, pregunti sobre temes que li puguin importar o, simplement, tingui més facilitat per contactar amb nosaltres o veure les nostres novetats.
Tothom i és benvingut al Facebook. Us convidem a tots i a totes a participar activament en la construcció del nostre projecte, una Barberà que faci goig veure !

Podeu accedir al portal a través de l’enllaç que trobareu a la nostra pàgina web (www.esquerra.cat/barberavalles) o escriure’ns per qualsevol dubte a barberavalles@esquerra.org.