diumenge, 30 de setembre de 2007

Quan la gent s'avorreix, es torna dictadora ?

Ja tocava no ? Doncs sí, ara ja feia força temps que no compartia amb el meu Fidel públic les meves inquietuds.
Abans de començar a comentar el tema que ens ocupa avui, deixeu-me fer cinc cèntims del què ha estat la meva vida des del 28 d’agost.
El dia 30 vaig anar a nomenaments (els del teatrillo) i, després de vuit hores !, vaig aconseguir una compactada (dues mitges jornades juntes) a un CEIP de Barberà que està força a prop de casa. Per si el voleu mirar, aquest és el meu nou cole www.xtec.cat/ceipcanserra. Per qüestions internes del centre entro a bastants cursos (estic a primer, segon, tercer i quart) però així és més divertida la meva feina.
Paral·lelament, el mateix dia per la nit, vàrem tornar a la feina tots els de la local. S’acostaven els nous plens i tocava cmençar ja. Quan quan comença el curs escolar, també comença el polític. Ara, després d’actualitzar el bloc, m’hi posaré amb el web de la local.

Pensava jo aquests dies, amb lo burros que són fora de les fronteres de la Nació Catalana. Això ho dic perquè és graciós que els senyors “reis” (no els mags eh !, que aquests només jalen de gorra una vegada a l’any !!) tinguin la barra de presentar-se aquí a Catalunya, tal i com estan els fums, amb tota la gent crispada... i posar bona cara ? Encara no han descobert que a Catalunya no són benvinguts ?. Però el que em fa més gràcia és que un títere impresentable es dediqui a processar joves que expressen la seva opinió.
Perquè sí, senyors del PP i C’s, la llibertat d’expressió és això: poder fer o dir qualsevol cosa en la que no estem d’acord. Oi que quan en Carod va a Madrid li diuen “fill de puta” i altres coses ? Qui processa llavors aquells madrilenys ? Ningú, perquè tenen dret a “expressar-se”, no ? Doncs perquè un català no pot cremar una foto d’un tio que viu de gorra sense fotre res i té els ous de venir a restregar-nos-ho per la cara ?. A més, senyor jutge i senyor fiscal... tal i com va aquest país, no creuen que han de dedicar els seus esforços a alguna cosa més productiva com ara a processar els fraus ? Per favor !, si us avorriu, compreu-vos un Furby o un tamagotchi !.
No sé si se n’han adonat (ho dubto) però el que han fet és la reacció inversa. Cada dia es cremen a l’estat català fotos del rei. I dubto que l’audiència tingui tantes sales i tanta poca feina com per processar a tota aquesta gent. I us dic una cosa, lectors, si volen que em processin, però si vinguéssin a Barberà, jo també en cremaria.
PER LA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ, LA INDEPENDÈNCIA I LA SUBLEVACIÓ