diumenge, 28 d’octubre de 2007

Renovació executiva

Barberà del Vallès, dijous, 25 d’octubre de 2007.

Són les 22’45. Després d’una reunió força interessant en la que l’assemblea local va valorar la Conferència Nacional, vem parlar del grup municipal, de l’assemblea de la sectorial... arriba el punt esperat a l’ordre del dia: la renovació dels càrrecs de l’executia local.

La presidenta local, la Resu, treu un feix de fulls amb els estatuts interns del partit i ens posem a treballar. Segons els estatuts, hi ha d’haver una comissió organitzadora que vetlli pel correcte procediment de les eleccions internes i reculli totes les candidatures i esmenes. Per temes logístics (jo porto el correu local i el web) se m’encarrega que encapçali aquesta comissió. Accepto amb molt de gust.

Ara toca posar-me a treballar de valent. Llegir-me bé els estatuts, vetllar perquè el procediment sigui correcte i organitzar tot allò referent a aquestes eleccions (convocar als companys, passar informacions a la Seu Nacional i recollir totes les candidatures).

És una feina titànica, tenint en compte que a la local no hi ha ningú alliberat. És a dir, tots tenim la nostra feina i tot això ho hem de fer a les nostres hores “personals”, Però ho fem... simplement perquè tenim una idea molt clara del què fem: canviem la societat cap a un model més just, cap a una independència.

De totes maneres, tots a la local som molt bons companys i això facilitarà molt la feina. No hi haurà joc brut, desacreditacions ni feina extrema: som uns companys molt ben avinguts que portarem aquest procediment democràtic intern de la millor manera que sabem: tots anem a una i tots guanyarem per fer fort un partit que treballa per les persones, per fer forta a la gran nació catalana.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Au vinga, tots a treballar pel Montilla.

Albert_ERC ha dit...

Josep, què té a veure el Montilla amb la renovació de l'executiva ?