dijous, 11 d’octubre de 2007

Remodelacions i altres coses

Ara que tinc un momentet, aprofito per escriure en el bloc quatre ratlles. Avui, però, no em posaré agressiu contra res ni contra ningú. La funció de l’escrit d’avui és merament informativa.
Com sé que molta gent no entra als blocs (jo mateix) i llegeix els escrits a través del Feed Reader o qualsevol altra programa de subscripció a la via RSS (tant útil i pràctica), us explico les novetats que, a partir d’ara, faré.
La gran novetat, de la que n’estic més orgullós és el fet que, amb l’ajuda de la Seu Nacional, hem pogut incloure un baner a la pàgina de la local (www.esquerra.cat/barberavalles) mitjançant el qual es pot venir a petar a aquest bloc. Això implicarà que em llegeixi més gent :D.
També he instaurat un nou apartat d’enquestes. La que hi ha actualment amb només un vot (el meu) es titula “Què n’opines del rei” tema candent que està marcant l’actualitat política dels últims dies. Estarà oberta 5 dies més ¿estic estudiant si ampliar-la ja que cinc dies són molt pocs.
També hi vaig penjar (ara ja farà temps) un comptador de visites. És una eina força útil, que em permet veure qui hi entra i quan hi està. Aquest comptador, en una setmana va passar de les cent visites. Gràcies !
Per últim, he estat penjant una sèrie d’imatges de diferents campanyes de les JERC o d’ERC que crec que poden ser útils. M’agradaria penjar baners amb Flash, però no trobo els codis HTMLs... coses que passen.

Per últim, només donar les gràcies a tota la gent que amb les seves visites i comentaris ha fet possible que aquest bloc fós una realitat que em motivés i fós un espai on tots puguem opinar respectant sempre la llibertat d’opinió.

Gràcies !