dijous, 5 de juliol de 2007

Hola de nou

Ha arribat ja l’hora de tornar a obrir el bloc. Ara, fa masses dies que entre els dos ens varem abandonar, i això no és bo.
Durant la nostra separació, han passat moltíssimes coses en el meu ambient, tant personal com polític. És una bona manera de tornar a la càrrega donant una petita explicació del què ha passat per aquestes terres... M’agradaria, però, explicar-ho agrupant-ho sota dos grans blocs ja esmentats: el personal i el polític.

En el pla personal, cal destacar un fet importantíssim: el Departament d’Educació m’ha “finiquitat”. Sí senyors/es, el meu nomenament com a substitut s’ha acabat i el contracte amb ell. Del CEIP Can Llobet, però, m’enduc un boníssim record i molt bones amistats. El claustre ha estat genial i els nens encara més. La veritat és que és una escola que trobaré a faltar, però així és la vida d’un substitut/interí: un any aquí i un altre on calgui.
Per una altra banda, per tal d’estabilitzar la meva vida laboral, m’he presentat a les oposicions dels cossos docents. Ja he fet totes les fases i ara només em queda esperar les notes... un desastre ! Per últim, ja que he acabat el contracte amb el Dpt, he tornat a fer el casal d’estiu on vaig estar l’any passat, al CEIP Elisa Badia, on també hi havia estat de pràctiques de magisteri. Sempre és bo retrobar-se amb la gent que coneixes.

En el pla polític, destacar la dura i intensa campanya que vem fer els de la Local (ells van treballar més que jo...). I el resultat a les municipals ’07 profitós. Esquerra ha consolidat el seu únic regidor. Pensareu que no és profitós, però la gran majoria de forces polítiques a Barberà han baixat, i ja no parlem arreu de Catalunya... L’única pega que té el nou consistori és que el PSC ha obtingut majoria absoluta i faran el que els hi doni la gana... (més del que ja ho feien). Per una altra banda, el nostre regidor ha estrenat bloc que li han donat des de la Seu Nacional (blocs.esquerra.cat/oriolrovira) i us recomano obertament que us hi doneu una volteta perquè està força bé.
A més a més, durant aquest període he tingut la meva primera reunió amb la sectorial a la Seu Nacional, que està força bé. La meva sectorial està formada per unes bellíssimes persones que em van caure força bé. Però amb l’estiu i les municipals pel mig no ens hem tornat a reunir. A veure què passarà quan comenci el nou curs perquè les generals estan al caure...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sort amb les opos...