dimarts, 20 de febrer de 2007

Ciutadans pel... Canvi ?

Buscant, buscant per la xarxa per trobar un article interessant pel meu primer bloc, m’he trobat amb aquesta notícia que, crec, hauria de ser comentada:
http://www.e-noticies.com:80/actualitat/ciutadans-sanciona-un-dirigent-per-una-bandera-espanyola-18808.html

Ciutadans pel canvi – partit per la ciutadania és un partit petit i nou que ha arreplegat tres escons (crec que els ha conseguit enganyant a la gent, ja que es presentaven pel canvi però no pel canvi de classe política com tothom pensava, si no pel canvi vers la política de nació del tripartit) al Parlament de Catalunya. Resulta que, com tots sabem, des de que el partit està a l’hemicicle, no han parat d’anar en contra tot allò que té a veure o porta el nom de Catalunya (estan a favor de la tercera hora de castellà a les escoles a part de pregonar que Catalunya és Espanya i, com a tal, s’hauria de comportar com una simple Comunitat Autònoma). Resumint tot això de ciutadans, tots els nacionalistes els tenim per pitjors que el PP (que ja és dir !), per això m’ha sorprès moltíssim aquesta notícia.
Ara resulta que un dels seus màxims dirigents, ni més ni menys que el secretari !, “molesta” que algú porti efígies espanyolistes al Parlament de Catalunya. No són tots ells tan extremadament “fatxes” i estatalistes per anar pregonant als quatre vents lo maca, gran, única... que és aquella Espanya que ells tenen ideologitzada ? I resulta que en una sessió del Parlament no “suporten” mirar cara a cara la efígie d’aquella bandera que representa la seva idea de nació.
Serà que realment el partit de Ciutadans s’està adonant del mal que està fent o de les tonteries que diuen i vol fer un... CANVI ?